Υπηρεσίες

Υπηρεσίες


Οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγ. Δημητρίου είναι εγκατεστημένες στην έδρα του Δήμου και περιλαμβάνουν τις παρακάτω οργανικές μονάδες:

 • Διοικητική Υπηρεσία
 • Οικονομική Υπηρεσία
 • Τεχνική Υπηρεσία
 • Κοινωνική Υπηρεσία
 • Υγειονομική Υπηρεσία
 • Υπηρεσία Περιβάλλοντος 

Η Διοικητική, η Οικονομική και η Τεχνική Υπηρεσία στεγάζονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο ενώ η Κοινωνική, η Υγειονομική και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος σε ιδιόκτητα γραφεία που βρίσκονται στα όρια του Δήμου.-


 Οδηγίες για ειδικές υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος 

 • Διάθεση δεδομένων του Δήμου σε ενδιαφερόμενους/-ες πολίτες 

Με την υπ' αρ. 835/22-12-2016 απόφασή της, η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, λαμβάνοντα υπόψη την κείμενη νομοθεσία, ορίζει το είδος και τον τρόπο της ανοικτής διάθεσης και περαιτέρω χρήσης εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου σε ενδιαφερόμενους/-ες πολίτες. 


 

 • Για μετακίνηση φορέων ή σχολείων με λεωφορεία του Δήμου
 1. Καλέστε στο τηλ. 2109889945, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα της ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει.

 2. Κατεβάστε το έντυπο της ΑΙΤΗΣΗΣ, συμπληρώστε τα σχετικά στοιχεία και στείλτε το, με υπογραφή και σφραγίδα, με fax στο 2109835241 η με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 3. Την ημέρα της μετακίνησης, πρέπει να έχετε μαζί σας, συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.

 • Για ομαδική επίσκεψη σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
 1. Καλέστε στο τηλ. 210 9889945, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα της ημερομηνίας επίσκεψης που σας ενδιαφέρει.

 2. Κατεβάστε το έντυπο της ΑΙΤΗΣΗΣ, συμπληρώστε τα σχετικά στοιχεία και στείλτε, με υπογραφή και σφραγίδα, με fax στο 2109835241 η με e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 3. Την ημέρα της επίσκεψης, πρέπει να έχετε μαζί σας, συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.

 tap 22-6-2018